Vroni
von Manz

Vroni von Manz *1991, Germany
lives and works in Zurich

Exhibitions
2023
VC7 Openspace, Zürich «S. isst» (Soloshow)
2022
VC7 Openspace, Zürich «Negroni, Öl, Flips» (Soloshow)
Galerie kunstsichtbar, Zürich «aufgetischt»
2021
SCHÖN Open Space, Zürich «Jetzt wird’s schön»
2020
Uniunfit, Zürich «Sugo Automatico» (Soloshow)

Projects
Nobelhart & Schmutzig, Berlin: Condom + Webshop drawings 2020/21
Gamper Bar, Zürich: «Tables for Balz», 2020 — now
Gamper Bar Zürich: «Menu for Balz», 2021
Charles Dufour: #8 Stillleben + Jolie Coin, Champagner Etiketten, 2020

Paintings in Restaurants
Silex, Zürich «Food on yellow Table», 2022
Rosi, Zürich «A toast to Rosi», 2022
Bauernschänke, Zürich «Vale und die Schwalen», 2021
Gartenhof, Zürich «Food on blue Table», 2021
Cafe Frieda, Berlin «Paul-Georg und Karl-Günther», 2021

Education
Chef de Cuisine in various restaurants (2012 — 2022)
BA Gastronomic Sciences (IT) 2012 — 16
Master in Food Marketing (IT) 2018
Master in Food Politics (GB) 2017

Press
«Tagsüber kocht sie Spaghetti, abends malt sie Pommes frites»,
Schmid C. — Tagesanzeiger/Züritipp, 03.2022
«Kulinarik in Öl», Fallstaff Magazin/Food Zürich 2022, 09.2022